Op 14 juni is het weer tijd voor Get Into The Future! Dit is een tech-event van Singularity U en De Financiële Telegraaf, waar belangrijke innovators hun visie geven op de invloed van de nieuwste tech in ons dagelijks leven.

Technologie en duurzaamheid

Tijdens ‘Get Into The Future’ worden professionals een dagje meegenomen in de wereld van technologische innovaties.

Vorig jaar sprak ik er werknemers die innovatie in hun bedrijf zó belangrijk vinden, dat ze gewoon naar hun baas waren gestapt om kaarten te regelen. Ook waren er heel wat ondernemers die hun relaties hadden meegenomen.

Deze editie staat in het teken van technologie en duurzaamheid. En ik ben er weer bij om verslag te doen! Net als vorig jaar, toen ik helemaal geïnspireerd thuis kwam.get-into-the-future

Wat is er te doen op Get into the Future?

Het hoofdprogramma bestaat uit presentaties van 8 invloedrijke innovators op het gebied van:

 • Kunstmatige intelligentie
  Jim Stolze (oprichter Aigency en tot 2016 ambassadeur TED.com wereldwijd) gaat in op de huidige mogelijkheden van kunstmatige intelligentie.
 • Neuroscience
  Roeland Dietvorst (Erasmus Universiteit Rotterdam) vertelt hoe we met geavanceerde technieken, gedachten uit het brein kunnen lezen.
 • Nanotechnologie
  Aaike van Vught (Technische Universiteit Delft) laat zien hoe de eigenschappen van metalen door nanotechnologie veranderd kunnen worden.
 • Energie
  Arash Azami (oprichter van ’s werelds eerste ‘energie-onafhankelijke bedrijf’) legt uit hoe de wereld zou draaien op 100% hernieuwbare energiebronnen.
 • Biotechnologie
  Kris Verburgh (Universiteit van Antwerpen) geeft antwoord op de vraag: “Kunnen mensen door ontwikkelingen in de geneeskunde en biotechnologie in de toekomst honderden jaren oud worden?”
 • Impact
  Hajo van Beijma (oprichter en directeur van TTC Mobile) legt uit hoe technologieën kunnen helpen bij grote commerciële uitdagingen.
 • Water
  Sid Vollebregt (managing director Elemental Water Makers) gaat in op waterschaarste in de wereld en het streven om toegang tot water overal mogelijk te maken.
 • Blockchain
  Rutger van Zuidam (oprichter Dutchchain.com) beantwoordt de vraag: ”Hoe maak je informatie waarvan we absoluut zeker moeten zijn dat het klopt, veilig uitwisselbaar op internet door middel van Blockchain technologie?”

Op de bijbehorende Tech Expo kun je zélf state of the art technologische producten en diensten ervaren. Zo reed ik vorig jaar bijvoorbeeld een rondje in een zelfrijdende auto en in de pauze mediteerde ik met Neurotech.

Stap ook in de toekomst!

Wil je er ook bij zijn? Wees dan snel! Early Birds ontvangen 200 euro korting op een kaart. Bestel je vijf tickets of meer, dan ontvang je 15% korting op het Early Bird-tarief. Voor start-ups en studenten zijn er aanbiedingen op maat.

Wat: Get into the Future
Wanneer: 14 juni 2017
Waar: Theater Amsterdam
Toegang: €495,- normaal tarief (€295,- Early Bird-tarief)
Website: www.getintothefuture.nl

See you here,  
CoolhuntMom

BewarenBewaren