Vorige week bezocht ik op uitnodiging van het bedrijf GCOX de FinTech beurs Money 20/20. Nu kunnen mijn lezers ook nog eens meedingen naar een VIP-plek voor de World Cup finale in Moskou! Inclusief vlucht, accommodatie en de VIP-Box van oud international Michael Owen. Je moet er wel snel bij zijn!

Met Michael Owen van Manchester United naar de finale

Global Crypto Offering Exchange (GCOX) is ’s werelds eerste crypto-uitwisseling met beroemdheden. GCOX wil een revolutie op gang brengen in de manier waarop beroemdheden omgaan met hun fans en de kloof overbruggen tussen de entertainmentindustrie (met een waarde van 2,2 triljoen dollar) en de snelgroeiende blockchain-cryptomarkt. Ze helpen bijvoorbeeld grote sterren hun populariteit in tokens uit te drukken door een eigen exclusieve crypto-token voor ze te maken (ook wel bekend als Celebrity Tokens).

Het bedrijf heeft al sterren als oud voetbal international Michael Owen en boks-kampioen Manny Pacquiao weten te binden. Dit najaar lanceren ze wereldwijd met nog meer celebs, die nu natuurlijk nog even geheim blijven. Daarover later meer…

The impression challenge

GCOX en Michael Owen hebben een coole actie waarmee je een VIP BOX-Tickets voor de World Cup Finale kunt winnen, inclusief vlucht en verblijf en 18.000 ACM Tokens. Iets voor jou, of een andere voetbal-fan die je kent?

Zo doe je mee

Maak een video waarin je je favoriete celeb nadoet en volg de volgende stappen:

GCOX finale moskou World Cup

Sta jij straks in de VIP-box van deze mannen naar de World Cup finale te kijken?

1. Maak een account op https://gcox.com
2. Post je video op de Facebook pagina (@GCOX) en deel dit bericht.
3. Post je video op Instagram met hashtag #GCOX
4. Vergeet niet op Instagram and Facebook een bericht te zetten met het emailadres waarmee je je hebt aangemeld op https://gcox.com
5. Check of je video minimaal 300 keer is bekeken (op Insta en Facebook samen)
6. Tenslotte, like en deel GCOX’s pagina

Snel aan de slag!

De challenge eindigt op 14 juni 2018. Je hebt nog drie dagen, dus zet ‘m op! Deel je je celebrity filmpje ook met mij? Succes!

See you here,
CoolhuntMom

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren