Wij zijn de eerste generatie ouders van de 21e eeuw. Onze kinderen groeien op in een digitaal tijdperk, waarin veranderingen elkaar razendsnel opvolgen en iedereen ‘online’ is. Hoe hou je als ouder die ontwikkelingen bij? Lees mee met CoolhuntMom en je bent helemaal future-proof.

Tech voor gezinnen

De persoon achter CoolhuntMom ben ik: Irma Koorn. Om te weten wat mijn kinderen onderzoeken, doe ik dat zelf ook. Zo kan ik mijn eigen mening vormen, en bepalen hoe ik met sommige dingen wil om gaan. Zoals bijvoorbeeld hun internet- en telefoongebruik. Bovendien wil ik zelf ook graag bijblijven. Of – liever nog – voorop lopen!

Future proof ouders

Bij mijn onderzoek kom ik een heleboel ideeën, concepten en producten tegen waarvan ik denk: “Als ik dit wil weten, willen andere ouders dat waarschijnlijk ook.” Zo ontstond het idee van een tech blog voor families. 

Waarom CoolhuntMom?

Een ‘coolhunter’ is iemand die spot wat cool en trendy is. Zelf ook überhip natuurlijk. Dat ben ik dus niet. Ik ben gewoon een geeky mom. Onderzoeken, analyseren en leren, daar word ik gewoon blij van. Vandaar de naam.

De onderwerpen waar ik over schrijf zijn vaak tech-gerelateerd, maar dat is niet het enige dat ik onderzoek. Ook trends, materialen, activiteiten, speelgoed, gezondheid en maatschappelijke vraagstukken komen aan bod. Als het een onderwerp is binnen mijn gezin, is het een onderwerp voor CoolhuntMom!

Verwondering en plezier

De oorspronkelijke nieuwsgierigheid waarmee ik begon, wil ik vasthouden. Dat maakt het bloggen leuk om te doen, en hopelijk ook om te lezen. Ik schrijf dan ook alleen over producten die ik handig of positief vind, concepten waar ik achter sta en ideeën die mij verwonderen of inspireren.

coolhuntmom

Om de kosten te dekken verschijnen er advertenties op CoolhuntMom. Ook ontvang ik een (klein) bedrag als je een aankoop doet via een partnerlink. Er verschijnt niets op CoolhuntMom waar ik niet achter sta. Je kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat alles wat je leest, oprecht is

Future-proof? Wil ik ook!

Wil je ook op de hoogte blijven van innovatieve ideeën, creatieve concepten en slimme producten voor thuis? Op TwitterInstagramPinterest en Facebook vind je alvast meer tech voor thuis.

Heb je alvast een opmerking, tip of een vraag? Is er iets dat ik voor je kan uitzoeken? Laat het hieronder weten of stuur mij een bericht.

See you here,
CoolhuntMom

BewarenBewaren

BewarenBewaren