De zomervakantie komt eraan! Ga je lekker chillen op het strand of hou je meer van avontuurlijke wandeltochten door de bergen? Kies je voor nachtenlang stappen aan de Costa of zit je met je buren op de camping? Waar we vroeger hagelslag en drop in onze koffer stopten, nemen we nu smartphones, laptops en andere smart products mee.

Maak je zomervakantie smart!

Een greep uit de slimme producten die je deze zomervakantie op je paklijst kunt zetten:

Een wireless headset

Deze heb ik zelf en hij gaat zéker mee op zomervakantie: de draadloze Seattle Wireless on-ear headset. Met deze headset loop je lekker vrij rond, want hij werkt op Bluetooth. Je bedient hem door op de oorschelp te tikken en te swipen.

zomervakantie

De headset heeft een helder geluid en een indrukwekkende bass. Het dikke memory foam van de oorschelpen maakt hem prettig om te dragen. Hij is opvouwbaar, waardoor je hem makkelijk meeneemt.

Earphones voor onderweg

Dit zijn ideale draadloze earphones voor onderweg, in de auto, bus, trein of vliegtuig. Je maakt verbinding met je afspeelapparaat via Bluetooth. Met het strakke design en de comfortabele fit, ben je helemaal klaar om – onder het genot van je favoriete zomertracks – de zon tegemoet te reizen.

Slimme bescherming voor je telefoon

Op vakantie zonder je smartphone? No way! Maar dan wel beschermd tegen vallen, krassen en schokken. Het materiaal van Gear4 is flexibel, maar bij een schok komen de moleculen samen, waardoor het materiaal een hard schild vormt.

Door deze unieke schokabsorptie is je smartphone optimaal beschermd tegen vallen, zodat je lekker zorgeloos kunt bergklimmen, hiken, fietsen of wandelen.

Zelf koos ik voor een twee nieuwe iPhone 6 hoesjes. Meer slimme oplossingen om je telefoon te beschermen vind je op hoesjes-outlet.nl.

Een draadloze speaker

Het feestje gaat waar jij gaat! Een draadloze speaker stop je gewoon in je zak en haal je er weer uit op het strand, bij het zwembad, of tijdens de barbecue in het park.

De kleine speaker zorgt voor een indrukwekkend geluid, met knisperend hoog en diep laag, dankzij DSP-technologie. De speaker werkt op Bluetooth, is spatwaterdicht en geschikt voor in de buitenlucht.

Verkrijgbaar in de kleuren wit, rosé en gold:

Welk slim product mag deze zomervakantie niet op jouw paklijst ontbreken?

See you here,
CoolhuntMom

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren