Laatst zocht ik een cadeau voor mijn man Björn. Online stuitte ik op de demo van de Lamzac Hangout, een soort zitzak met lucht. Ik vond het meteen een cool ding. Cadeau gevonden! Natuurlijk testten wij hem meteen uit…

Innovatief loungen

De Lamzac Hangout is een comfortabele ‘ligstoel’. Via een speciale techniek vul je hem in een handomdraai met lucht. Hij is gemaakt van een lichtgewicht – maar sterke – stof en en komt in een klein zakje.

Zo kun je overal loungen; op het strand, in het park, op een festival of gewoon in je eigen tuin. Tenminste, zo staat het op de website.

Zo moet het:

Zoals je in dit filmpje ziet is hij zó opgeblazen!

En zo ging het:

De Lamzac komt in een klein pakje. Check!lamzac-tasje

Opgevouwen is de Lamzac inderdaad klein en licht. Hij komt in een klein tasje dat je overal mee naar toe kunt nemen. So far, so good!

Je blaast hem in een handomdraai op. Ehhhh…

Het duurde best lang voor er genoeg lucht in de Lamzac zat, terwijl er toch veel wind stond. Na wat mislukte pogingen ging het al snel beter.lamzac-opblazen

Björn zal nog even flink moeten oefenen, want wapperend met een grote groene zak op een festival staan is ook niet echt cool.

Het is een comfortabele ligstoel. Check!

Zoals je ziet is het wel even wennen om op een charmante manier te gaan liggen…Lamzac-fail

Je kunt overal lekker loungen. Check!

Need I say more? Wat mij betreft is dit product CoolhuntMom-proof.

 

Lamzac

Het beste idee van Nederland

De Lamzac Hangout is een Hollandse uitvinding van de negenentwintig jarige Marijn Oomen. Hij deed mee aan Het Beste Idee van Nederland bereikte zelfs de finale. Nu werkt hij samen met het bedrijf Fatboy the Original.

Het innovatieve zit ‘m in de sluiting, verder is het een redelijk eenvoudig product. Natuurlijk komen er in razend tempo spin-offs op de markt. Gelukkig verklaarde de rechter dat de Lamzac Hangout vanwege zijn originele design beschermd is tegen copycats.

Waar is de Lamzac te koop? Lamzak-black

De Lamzac is in zeven kleuren verkrijgbaar en kost 74,50.

Je koopt hem via Bever Zwerfsport of de website van Fatboy.

Tip: Gebruik je #lamzac op Instagram, dan zie je kleurrijke foto’s van mensen die lekker op hun Lamzaccen liggen te loungen.

Hang ze, allemaal!

See you here,
CoolhuntMom

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren