Content en communicatie

Heb je een blogger of communicatiemanager nodig? Dit zijn mijn tarieven voor verschillende diensten op het gebied van content en communicatie.

– Bloggen (SEO)

Heb je zelf geen tijd (of zin) om te schrijven maar heb je wel content nodig, dan kan ik voor je bloggen. Ik schrijf SEO-teksten (search engine optimalisation) oftewel: goed vindbaar door zoekmachines als Google.

content-coolhuntmom

Jij bepaalt waarover het blog zal gaan en de tone of voice. Geen idee? Dan bekijken we het samen. Eventueel plannen we een strategie-sessie. Heb je behoefte aan content voor het hele jaar, dan maak ik een content-kalender.

Als het artikel klaar is lever ik de kopij aan in Word. Heb je een website in WordPress, dan kan ik het blog zelfs voor je plaatsen.

Tekstschrijven: 0.35 cent per woord.

NB: de meeste blogs zijn tussen de 300 tot 600 woorden. Een inhoudelijk achtergrondartikel is langer, tussen de 600 tot 1200 woorden.

content-social-mediaContent voor socialmedia

Een blog deel je natuurlijk op jouw eigen socialmedia-kanalen. Elk kanaal heeft zijn eigen tone-of-voice en gebruik van hashtags.

Wil je het goed doen, dan heb je bij het verspreiden van één blog dus verschillende soorten teksten nodig.

Tekst voor 3 social media kanalen: 35 euro.

– Socialmedia support

Heb je wel socialmedia maar geen tijd (of idee) wat je nu weer eens zult plaatsen? Laat mij die online promotie voor je doen. Ik deel interessant materiaal en links die te maken hebben met jouw dienst of product en ga in gesprek met je volgers.

1 x per week: 50 euro (200 euro per maand).*
2 x per week: 95 euro (380 euro per maand).*

*Exclusief productie van content als films en foto’s.

Samenwerken?

Heb je vragen over mijn diensten, wil je dat ik jouw product of dienst review op mijn blog, zoek je een gastblogger of heb je een ander voorstel voor samenwerking?

Stuur een berichtje naar Irma Koorn via irma@coolhuntmom.com of gebruik het formulier op mijn contactpagina.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.