In de nieuwe campagne ‘Hoe zit jij er straks bij?’ wil Centraal Beheer bij consumenten het bewustzijn creëren dat het belangrijk is om op tijd te beginnen met sparen voor je pensioen. Centraal Beheer helpt consumenten hierbij met een gevarieerd aanbod van producten, zoals een tool waarmee je kunt bijhouden hoe je er financieel voor staat.

In de reclamecampagne, bestaande uit een online film, radiocommercials en banners, zie je dat ‘met pensioen gaan’ iets is om naar uit te kijken. Als alles goed geregeld is, tenminste.

Vliegende hangmat

In de grappige online film zie je hoe een klant van Centraal Beheer al is begonnen met de voorbereidingen.

Niet alleen is hij begonnen met sparen, ook is hij bezig aan zijn uitvinding: een vliegende hangmat om mee te relaxen tijdens zijn ‘grootste vakantie’. In de radiocommercials is te horen hoe iemand alvast een reservering maakt in een restaurant voor 2032.

De campagne is gemaakt door reclamebureau DDB & Tribal Amsterdam (ook verantwoordelijk voor ‘Even Apeldoorn bellen’). Centraal Beheer maakt ons op een positieve manier bewust van het feit dat het belangrijk is om geld opzij te zetten voor later.