Niet vergeten; 14 februari is het Valentijnsdag. Ga je iets leuks doen met je liefje? Of heb je een Valentijns-date met een nieuwe lover? Hoe dan ook, je wilt natuurlijk goed voor de dag komen. In elk geval níet met gezicht of je benen vol stoppels. Of met een grauwe, vermoeide huid. Of wel soms? Je bent nog niet te laat om jezelf (en je geliefde) te verwennen met een cadeautje om er een stuk frisser uit te zien.

Auw! Schat, je prikt…

Goed dat je dit leest, want verderop in dit blog vind je een code voor 20 procent korting op Philips verzorgingsproducten.

De perfecte Valentijns-date

valentijn-dateWie weet kun jij één van de verzorgingsproducten goed gebruiken om je op je Valentijns-date voor te bereiden. Want een partner met een schone, zachte en stralende huid, dat wil toch iedereen?

Philips maakte voor de gelegenheid een speciale Valentijnspagina met handige producten voor een geslaagde date.

Je vind er bijvoorbeeld een huidreiniger die je dagelijkse huidreiniging een nieuwe dimensie geeft, ‘Sonische’ tandenborstels voor een super-frisse adem of een scheerapparaat, dat je in een handomdraai verandert naar een baardtrimmer of bodygroom.

Je kunt deze producten natuurlijk voor jezelf gebruiken, óf je geeft je geliefde er één op Valentijnsdag cadeau. In elk geval: maak een keuze uit de selectie, bestel snel en je weet zeker dat je op tijd klaar bent voor jouw Valentijns-date.

20% korting

Met deze code ontvang je 20% korting: VD2017. Na het shoppen wordt de korting – na het invoeren van de code – verrekend in de winkelmand.

Ik wens je een super-romantische Valentijnsdag. Maak er wat moois van!

See you here, 
CoolhuntMom