CoolhuntMom verzamelt de nieuwste family tech, zodat jij het niet hoeft te doen. Nieuwsgierig en met humor schrijft ze over uitvindingen voor in en om het gezin. Of het nu gaat om slimme apparatentoekomstige materialen of interactieve cadeau’s voor kinderen die alles al hebben, CoolhuntMom onderzoekt het en schrijft er over. Lees mee en je hebt altijd wel iets cools te vertellen! Bovendien ben je voortaan helemaal future-proof.

Bloggend alter ego

CoolhuntMom is het alter ego van Irma Koorn. Ik blijf graag op de hoogte van de technologische ontwikkelingen om mij heen. Al is het om nog een beetje met de kinderen te kunnen meepraten!

Innovatie gaat tegenwoordig zó snel dat het knap lastig is om bij te blijven. Interessante artikelen zijn soms moeilijk te vinden en vaak technisch geschreven. Een tech-blog speciaal voor families, is helemáál zeldzaam.

Toch kom ik vaak creatieve concepten en slimme producten tegen, waarvan ik denk dat meer mensen ze willen weten. Zonde toch, om al die informatie voor mijzelf te bewaren? Zo ontstond CoolhuntMom, een blog voor families die future-proof willen worden, en blijven.

Cool! Of niet?

Coolhunters zijn professionals die spotten wat cool en trendy is (zelf ook überhip natuurlijk). Dat ben ik dus niet, not even close! Wel een beetje geeky misschien, want onderzoeken, analyseren en leren, daar word ik gewoon blij van. En dat valt op; CoolhuntMom wordt wereldwijd gevolgd door ontwerpers, uitvinders, PR-bureaus, fabrikanten en andere liefhebbers van wetenschap en technologie.

Voor de lol

Ik schrijf puur voor mijn eigen plezier en alleen over concepten en ideeën die mij verwonderen of inspireren.

Om de kosten te dekken verschijnen er advertenties op mijn blog en soms ontvang ik een (heel klein) bedrag, als iemand via een link iets koopt. Schrijf ik een advertorial, dan herken je dat aan ‘gesponsord bericht’.

Future-proof met family tech van CoolhuntMomFuture-proof? Wil ik ook!

Wil je ook op de hoogte blijven van innovatieve ideeën, creatieve concepten en slimme producten voor thuis? Meld je dan aan voor dit blog. Wees gerust, ik zal je mailadres nooit met anderen delen.

Op TwitterInstagramPinterest en Facebook vind je alvast meer coole tech voor thuis.

Heb je alvast een opmerking, tip of een vraag? Is er iets dat ik voor je kan uitzoeken? Laat het hieronder weten of stuur mij een bericht.

See you here,
CoolhuntMom

Follow my blog with Bloglovin