Ben je een kampeerder? Of gruwel je er van en boek je liever een huisje of hotel? Als je het toch een keer wil proberen is een Glamping misschien wel iets voor je. Dat is een nieuwste trend op kampeergebied. Steeds meer campings bieden Glamping-accomodatie aan. Ik heb al geboekt: wij gaan twee weken kamperen met onze eigen tent en één week naar een Glamping.

Go Glamping!

Voor mij moet vakantie vieren zo comfortabel mogelijk zijn. En dan bedoel ik niet superluxe, ik ga gewoon met mijn gezin naar de camping. Maar ik wil me in mijn vakantie natuurlijk wel ontspannen. Soms laat ik mijn eigen tent lekker thuis en zoek ik ergens een fijne Glamping (een samentrekking van de woorden glamour en camping).

Kamperen wordt wat mij betreft nog prettiger als je tijdens je vakantie van alle gemakken wordt voorzien. Het is eigenlijk een luxe wijze van vakantie vieren, want het biedt de comfort van een hotel terwijl je lekker in een natuurrijke omgeving verblijft. In een luxe ingerichte bungalowtent of een luxe stacaravan ontbreekt het je werkelijk aan niets hoor!

Op Lux-camp.nl vind je gemakkelijk en snel de beste campings in Europa – waaronder ook glamour campings – op een rij, zoals deze: camping zuid frankrijk.

Heerlijk! Nu al zin in.

See you here,
CoolhuntMom