CoolhuntMom

Omdat ik van nature nieuwsgierig ben – maar stiekem ook omdat ik mijn kinderen probeer bij te benen – blijf ik graag op de hoogte van de technologische veranderingen om mij heen. Innovatie gaat tegenwoordig zó snel dat het knap lastig is om bij te blijven! Interessante artikelen zijn soms moeilijk te vinden en vaak technisch geschreven. Tech-blogs voor families zijn helemáál zeldzaam. En toch kom ik vaak innovatieve ideeën en creatieve concepten tegen, waarvan ik denk dat ook andere vaders en moeders ze interessant zullen vinden. 

Bloggend alter-ego

irma-coolhuntmom-headingOnder de blognaam CoolhuntMom schrijf ik over technologische ontwikkelingen voor in en om het gezin. Of het nu gaat om toekomstige materialen of interactieve cadeau’s voor kinderen die alles al hebben, ik onderzoek het en schrijf er over.

CoolhuntMom is een tech blog voor families die future-proof willen worden… en blijven.

Cool! Of toch niet?

Coolhunters zijn professionals die spotten wat cool en trendy is. Zelf ook überhip natuurlijk. Dat ben ik dus niet, not even close! Wel een beetje geeky misschien want onderzoeken, analyseren en leren, daar word ik blij van.

Voor de lol

Ik schrijf puur voor mijn plezier en alleen over producten die ik handig vind, concepten waar ik achter sta en ideeën die mij verwonderen of inspireren. CoolhuntMom bedacht ik samen met een vriendin, vandaar dat je soms ook artikelen van Martine tegenkomt.

Om de kosten te dekken verschijnen er advertenties op mijn blog en soms ontvang ik een (klein) bedrag als een lezer op de link van een partner klikt. Als ik een gesponsord blog schrijf, maak ik dat altijd duidelijk. Ook al schrijf ik voor de lol, ik sta altijd open voor samenwerking.

coolhuntmomMom’s exploring the future!

Ik was lange tijd freelance traffic- en projectmanager in de reclame. Nu werk ik als coach/therapeut en schrijf ik voor mijn andere blog: De Bloggende Coach.

Je leest het al…. ik ben altijd nieuwe dingen aan het leren, op welk gebied dan ook. Zin om mee te lezen? Schrijf je dan hier in!

See you here,
Irma Koorn.

BewarenBewaren