Wie is CoolhuntMom?

Wij zijn de eerste generatie ouders van de 21e eeuw. Onze kinderen groeien op in een digitaal tijdperk, waarin veranderingen elkaar razendsnel opvolgen en iedereen ‘online’ is. Hoe hou je als ouder die ontwikkelingen bij? Wat moet je weten om bij de tijd te blijven? Lees mee met CoolhuntMom en je bent helemaal future-proof.

Tech voor gezinnen

Het mooie aan kinderen vind ik hun nieuwsgierigheid en drang om alles te onderzoeken. En dat doen ze!

Om te weten wat mijn kinderen onderzoeken, doe ik dat zelf ook. Zo kan ik mijn eigen mening vormen, en bepalen hoe ik met sommige dingen wil om gaan. Zoals hun internet- en telefoongebruik. Maar bovendien wil ik zelf graag bijblijven. Of liever nog: voorop lopen!

Future proof ouders

Door de jaren kwam ik bij mijn onderzoek een heleboel ideeën, concepten en producten tegen waarvan ik dacht: “Als ik dit wil weten, willen andere ouders dat waarschijnlijk ook.”

Zo kwam ik – samen met een vriendin – op het idee van een tech blog voor families die future-proof willen blijven. Want een website met familytech? Die waren wij nog niet tegengekomen.

Waarom CoolhuntMom?

Een ‘coolhunter’ is iemand die spot wat cool en trendy is. Zelf ook überhip natuurlijk. Dat ben ik dus niet. Ik ben gewoon een beetje een geeky mom. Onderzoeken, analyseren en leren, daar word ik gewoon blij van. Vandaar de naam.

De onderwerpen waar ik over schrijf zijn vaak tech-gerelateerd, maar dat is niet het enige dat ik onderzoek. Ook trends, materialen, activiteiten, speelgoed, gezondheid en maatschappelijke vraagstukken komen aan bod. Als het een onderwerp is binnen mijn gezin, is het een onderwerp voor CoolhuntMom!

Verwondering en plezier

De oorspronkelijke nieuwsgierigheid waarmee ik begon, wil ik vasthouden. Dat maakt het bloggen leuk om te doen, en hopelijk ook om te lezen. Ik schrijf dan ook alleen over producten die ik handig of positief vind, concepten waar ik achter sta en ideeën die mij verwonderen of inspireren.

coolhuntmom

Om de kosten te dekken verschijnen er advertenties op CoolhuntMom. Ook ontvang ik een (klein) bedrag als je een aankoop doet via een partnerlink. Wanneer ik een gesponsord blog of een review schrijf, maak ik dat altijd duidelijk.

Er verschijnt niets op CoolhuntMom waar ik niet achter sta. Je kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat alles wat je leest, oprecht is.

future-proof-met-coolhuntmom

De Toekomst

Ik heb een communicatie-achtergrond. Lange tijd werkte ik als freelance traffic- en projectmanager in de reclame en nu ben ik mijn eigen content creator, online redacteur, SEO-specialist, project-, brand- én social media manager. Daarnaast werk ik ook nog als De Bloggende Coach.

Je leest het, ik ben altijd nieuwe dingen aan het leren, op welk gebied dan ook. Waar zal CoolhuntMom mij in de toekomst brengen? Ik ben benieuwd, en sta overal voor open!

See you here,
Irma Koorn

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren